Sevgi

Neredeyim? Sevgi yazısı
Yazı

Sevgi

  • alisvk
  • 8 Eylül 2019 Pazar
  • 380 okunma
Tanrı uludur Tanrı yücedir. Kim aksini iddia ederse vallahi ona yazıktır. Tanrı sevgidir, hoş görüdür, güvendir, İlahi ışıktır, umuttur, anlayışdır. Tanrı güzel olan herşeydir
Sanmayın o göklerde diye. Vallahi en büyük yanlıştır. Bizim içimizdedir. Şah damarımızda, aynaya baktığımız anda karşımızda. Sen onun bir parçasısın. Ne kendini kırabilirsin ne de başkasını kırabilir ve üzebilirsin.
Allah sana ışığını vermişken, ışıksız kalma. Kullan ışığı yardım et herkese iyi davran kırma kalp ama sen sen ol kırdırma da kalbini.
Beddua dan uzak dur. Bil ve öğren ki dua karşı tarafa iyi niyetle edilirse kabul olur. Allah bilir zaten ne yapacağını. Sen sadece Allah iyiliğini versin demen yeterli olacaktır. Kalp kin nefret ile yorulur. Ve görmez olursun o güzel sevgiliyi. En büyük ceza budur insana.
Sen sen ol sevmeye calış herkesi. Hor görme kendini bile. Tanrı cok güzel yaratmıştır kulları. Eksiklik noksanlık yoktur dünyada her eksilen şey 1 tık fazla yapar insanı. Yakınlaştırır sevgiliye. Görülmez olanı gördüğünde değil görmek istediğini gördüğünde inanırmış kullar. Sen olanla değil kalp de olanla ilgilenirsen görür ve duyarsın o güzel sevgiliyi.
Unuttuk kalpten konuşmayı. Seni seviyorum demeyi. Sevgiyi acizlik olarak gördüğümüz için ikilik koyduk aramıza. Korktuk sevgiden korktuk sevmekten ve bu kelimeyi dillendirmekten. Aslında her sevgi sözünün özünde o güzel vardır.
Her yerde an o güzel sevgiliyi. Her dem muhabbette bir hikmet vardır.
Aşk ile......
(c) Bu eserin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Eserin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Kusurlarını yüzüne söyledikleri için düşmanlarını sev...

alisvk

Kusurlarını yüzüne söyledikleri için düşmanlarını sev...

Kategoriler
Yeni Şiirlerim